Kingsley Coman riscă amenda fiindcă a venit cu mașina nepotrivită la antrenament!

16 martie 2021 14:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Victorioasă la Roma, cu Lazio (4-1), Bayern Munchen va aborda fără mari emoții returul de mâine (miercuri, 17 martie), din optimile de finală ale ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor. Tocmai de aceea presa germană discută alte subiecte precum amenda pe care o riscă francezul Kingsley Coman sau posibila plecare a lui Hans-Dieter Flick la reprezentativa Germaniei.

Potrivit cotidianului „Bild”, Bayern l-ar  putea sancționa drastic pe Coman, care s-a prezentat la centrul de antrenament al clubului cu un automobil Mercedes, în condițiile în care Audi este sponsorul grupării. Mai exact, francezul riscă o amendă de 50.000 de euro. De altfel, Coman n-a fost lăsat să pătrundă cu mașina în centru, fiind nevoit să o parcheze pe strada învecinată. Jucătorul și-a cerut scuze, însă el nu este la prima abatare de acest fel. Anul trecut, el a venit cu un automobil McLaren...   Pe de altă  parte, Bayern a anunțat că nu-i va permite lui Hans-Dieter Flick să plece ca antrenor la selecționata Germaniei. Și aceasta în contextul în care numele său a fost inclus pe lista celor care ar putea ocupa locul lăsat liber de Joachim Low după Euro 2020. Karl-Heinz Rummenigge a confirmat că a avut o discuție cu președintele Federației Germane de Fotbal (DFB), Fritz Keller: „Găsesc serioasă și corectă decizia DFB de a nu contacta un antrenor care e sub contract până în 30 iunie 2021”. Meciul Bayern Munchen - Lazio Roma va fi arbitrat de o brigadă din România, avându-l la centru pe Istvan Kovacs, care va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă a fost desemnat Ovidiu Haţegan,iar polonezii Pawel Gil şi Tomasz Kwiatkowski se vor afla în camera VAR.

Liga Campionilor  - optimi de finală

Astăzi (marți, 16 martie), ora 22.00Real Madrid - Atalanta Bergamo (1-0 în tur)Manchester City - Borussia Moenchengladbach

Mâine (miercuri, 17 martie), ora 22.00Bayern Munchen - Lazio Roma (4-1 în tur)Chelsea Londra - Atletico Madrid (1-0 în tur)

Meciuri disputateParis Saint-Germain - FC Barcelona 4-1 și 1-1FC Liverpool -  Leipzig 2-0 și 2-0Borussia Dortmund - FC Sevilla 3-2 și 2-2Juventus Torino - FC Porto 1-2 și 3-2

Mai multe