Kiriţă, poze cu fanii pe stradă

14 decembrie 2011 15:56   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Giani Kiriţă a fost la cumpărături împreună cu iubita sa, Simina, iar la ieşirea dintr-un supermarket doi suporteri dinamovişti l-au oprit pentru o „sesiune foto”.

Ieri după amiază, Kiriţă a fost surprins în zona Piaţa Domenii la bordul Mercedesului său.

După ce a gonit pe străzile din Bucureşti, el s-a oprit la un hipermarket şi după un timp a ieşit cărând un bax de apă minerală, iar însoţitoarea sa avea două pungi cu alimente.

Giani şi Simina verifică dacă Mercedesul a fost zgâriat în parcare

După ce şi-au aşezat tacticos sacoşele în portbagaj, Giani a observat o mică zgârietură lângă stopul din stânga, i-a arătat „paguba" şi prietenei sale, după care s-a suit în maşină şi a vrut să demareze.

Giani nu s-a sfiit să o ia pe linia de tramvai şi să treacă pe roşu

Dar a fost oprit de doi suporteri dinamovişti. Aceştia l-au rugat să facă câte o fotografie împreună şi, după câteva cadre, au plecat mulţumiţi că „s-au tras în poză" cu fostul căpitan al lui Dinamo.

Fotbalistul şi prietena sa au făcut aprovizionarea cu apă minerală

În prezent, Kiriţă e liber de contract, după ce săptămâna trecută şi-a reziliat contractul cu Bursaspor, şi a luat legătura cu tehnicianul roş-albilor, Liviu Ciobotariu, pentru a se putea antrena alături de jucătorii dinamovişti. Kiriţă ar putea reveni la „câini" dar are şi câteva oferte din Turcia.

Mai multe