Klopp le-a dat indicaţii pe un bileţel, dar Liverpool a pierdut!

12 ianuarie 2017 11:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Southampton a învins pe Liverpool, 1-0, în prima manşă a semifinalelor Cupei Angliei, deşi antrenorul "cormoranilor" a încercat să schimbe tactica chiar în timpul jocului.

În minutul 75 al meciului, camerele tv au surprins un moment inedit, atunci când Klopp i-a transmis un bilet lui Sturridge. Fotbalistul a alergat cu hârtia în mână şi le-a transmis colegilor strategia, dar Liverpool tot nu a înscris. "Pe hârtie era trecut un nou sistem de joc, sau cum vreți voi să-i spuneți, 3-5-2. L-am retras puțin pe Lucas, Emre a jucat în mijloc, am avut două aripi, doi atacanți, iar Lallana și Coutinho au fost interi. Asta a fost tot. Nu a fost nicio informație suplimentară, dar a fost destul. Am întârziat puțin până să transmitem totul. I-am dat hârtia în timp ce meciul era în desfășurare, dar asta a fost greșeala noastră, a celor din staff, nu a lui. 7 sau 8 jucători și-au dat seama imediat care era mesajul, lui Firmino i-a luat puțin mai mult, însă asemenea lucruri se mai întâmplă", a spus antrenorul.

"Credeam la acel moment că încă avem o șansă și am încercat să dăm o mână de ajutor. Era foarte logic să urcăm mai mult pe flancuri, pentru că astfel celor de la Southampton le-ar fi fost mai dificil să se aprele la jucătorii din centrul careului" a mai spus acesta.

Unicul gol a fost marcat de Redmond, în minutul 20. Manşa secundă va avea loc la data de 25 ianuarie.

Mai multe