Klose şi-a serbat ziua alături de indieni

10 iunie 2014 14:56   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Miroslav Klose a dansat şi a cântat cu băştinaşii, iar la finalul petrecerii el şi colegii săi le-au oferit indienilor tricourile de antrenament.

Şedinţa de pregătire a nemţilor s-a transformat luni într-o mare sărbătoare. Elevii lui Joachim Low au sosit de trei zile la Santo Andre, dar la prima sesiune deschisă publicului au avut parte de o surpriză.

Aproximativ 20 de indieni Pataxo au intrat pe teren şi l-au felicitat pe Klose, cel care a împlinit 36 de ani şi care a devenit recent şi cel mai bun marcator din istoria naţionalei, 69 de goluri, depăşindu-l pe legendarul Gerd Muller.

Lucas Podolski i-a oferit unui indigen mingea oficială, Brazuca

Aborigenii au făcut şi o ceremonie de bun venit, au purtat ţinute tradiţionale, penele fiind la loc de cinste, şi au fost dotaţi cu arcuri, însă fără săgeţi, pentru a evita orice fel de accident. După felicitarea sărbătoritului, toată delegaţia Germaniei a intrat la joc şi la finalul antrenamentului, cu toţii le-au oferit în dar indienilor echipamentul de joc. Nemţii vor debuta la acest Mondial luni, în faţa Portugaliei.

Oliver Bierhoff, acum în staff-ul lui Low, şi-a făcut şi el o poză cu indienii

Mai multe