Kung-fu Evra! Fotbalistul francez a lovit cu piciorul un fan în stilul "Cantona"

3 noiembrie 2017 12:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

O scenă incredibilă pentru un meci de fotbal s-a petrecut în Portugalia, la întâlnirea dintre Vitoria Guimaraes şi Olympique Marseille (1-0) din Liga Europa.

Astfel, înainte de startul partidei, în timpul obişnuitelor mişcări de încălzire, internaţionalul francez Patrice Evra (36 de ani) a intrat într-un clinci verbal cu unul dintre proprii suporteri, aflaţi undeva în spatele porţii.

Ei bine, conflictul nu s-a oprit aici, iar fotbalistul şi-a pierdut complet cumpătul. Astfel, Patrice Evra s-a îndreptat hotârât spre fanul respectiv şi i-a aplicat acestuia o lovitură de picior bine ţintită, direct în faţă.

Deşi meciul nu începuse, arbitrul s-a sesizat şi i-a arătat cartonaşul roşul lui Evra, care nu era însă pe lista titularilor la gruparea din Marseille. Ca urmare, Olympique Marseiile a început meciul cu Guimararaes cu doar şase jucători de rezervă, în loc de şapte.

"Vom vedea ce s-a întâmplat. Eram la vestiare şi n-am văzut nimic. Totuşi, ţinând cont de experienţa sa, Patrice nu trebuia să răspundă provocărilor. În orice caz, respectivul suporter nu poate fi considerat un suporter al lui OM", a declarat ulterior tehnicianul francezilor, Rudi Garcia.

Incidentul de la Guimaraes e similar cu unul petrecut în urmă cu mulţi ani, în 1995, în care protagonist a fost un alt fotbalist francez celebru, Eric Cantona. Jucător la Manchester United la acea vreme, Cantona a fost eliminat într-un meci cu Crystal Palace, iar în drumul spre vestiare i-a aplicat o lovitură de karate unui fan al adversarilor care l-a înjurat copios.

Mai multe