La ce echipă vine Reghecampf

22 mai 2015 16:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La ce echipă vine Reghecampf e întrebarea care stă pe buzele fanilor. Fostul antrenor al Stelei e aproape de a semna cu ACS Poli Timişoara.

În ultimul timp s-a vorbit de noua formaţie a lui Reghe şi din câte se pare nu e vorba de Steaua. Reghecampf va veni la echipa de pe Bega, conform gsp.ro.

“Un lucru este cert: în ultima perioadă au existat multe discuții cu diverse persoane. Poate şi cu domnul Reghecampf, nu dau nume. S-a discutat inclusiv cu mai mulţi oameni care vor să ajute financiar echipa, dar și pentru alte funcții de conducere în cadrul clubului”, a spus primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Apoi, a continuat: “Din păcate, până nu ajungem la un acord final cu cei cu care discutăm, nu pot să dau absolut niciun nume. E clar că ne dorim multe şi ne propunem un proiect pe măsură”. Reghecampf ar veni la echipa nou promovată.

La ce echipă vine Reghecampf: Dan Alexa i-a adus pe timişoreni în Liga I

ACS Poli Timişoara a promovat în prima ligă având un sezon în care în ultimele 21 de meciuri nu a pierdut. Dan Alexa a preluat formaţia în 2014 şi la data de 9 mai 2015 a ajuns şi matematic în “A”. Bănăţenii au câştigat atunci cu 3-0 în faţa celor de la Metalul Reşiţa.

La ce echipă vine Reghecampf: Varianta Steaua a picat din cauza banilor

Ultima dată la Al-Hilal, Reghecampf dorea să revină la echipa Steaua, dar Gigi Becali nu a vrut să-i dea 400.000 de euro pe an, atât cât ceruse antrenorul ca salariu. “Lui Reghe i s-au tăiat aripile. Şi-a dat seama că Steaua l-a ridicat. Reghecampf a fost mare antrenor pentru că i-am făcut eu echipă, i-am adus jucători buni şi de-aia”, a spus Becali conform ziarul Ring.

Apoi, a continuat: “Că şi tu, Reghecampf, ai stofă de antrenor, ai, dar încă nu eşti mare antrenor să faci din rahat bici. Din rahat bici face Mourinho, care a luat cu Porto Liga Campionilor. Ăla face din rahat bici. Sau care a luat cu Inter Milano Liga Campionilor contra Barcelonei. Cu tactica lui şi cu mintea lui. Dar tu nu eşti încă, mai stai puţin aşa”.

Mai multe