La cumpărături, apoi la salon! Fotbalistul Adrian Cristea nu mai există

25 iulie 2014 21:20   Fotbal intern
Ultima actualizare:

De când a “rupt” contractul cu Steaua, Adrian Cristea nu mai are nici o legătură cu fotbalul. Mijlocaşul de 31 de ani nu şi-a mai găsit echipă şi se plimbă toată ziua prin Bucureşti. Asta în timp ce foştii lui colegi sunt conectaţi la agitaţia meciurilor din noul sezon.

Gata vacanţa pentru fotbalişti. Liga I s-a reluat, unele dintre echipe au disputat deja şi un tur preliminar în cupele europene, iar în Cupa Ligii s-au jucat meciurile din optimi. Nu toată lumea este ancorată în nebunia campionatului. Considerat de mulţi unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi ai ţării, ”Prinţul” Adrian Cristea se află într-o continuă vacanţă. După ce a terminat, cu scandal, contractul cu Steaua nu şi-a mai găsit un club care să-l transfere, aşa că pierde vremea prin oraş.

S-a plimbat prin Bucureşti jumătate de zi

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cristea prin oraş, şi, dacă e să ne luăm după îndeletnicirile lui, clar nu avea de muncă. ”Prinţul” a fost văzut în timp ce pleca de la o cramă, cu  destinaţie precisă: un magazin de cosmetice şi parfumuri. A zăbovit mai bine de 30 minute şi a plecat cu o punguţă. De acolo, fotbalistul a avut chef de o scurtă plimbare, aşa că a mers pe jos către un salon de cosmetică. Sigur i-a priit relaxarea, pentru că a stat peste două ore. După ce şi-a terminat ritualul de înfrumuseţare, Adi Cristea a plecat spre casă. Obosit, probabil, după o zi atât de ”plină”.

Mai multe