La omul sărac, amenzile tot trag. Vezi care e ultima sancţiune SF dictată de LPF împotriva Rapidului!

26 noiembrie 2014 17:20   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Până acum se crease ideea că clubul care este gazdă şi organizeaza un meci de Liga I este primul responsabil pentru eventualele incidente din tribune.

Comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal par să adapteaze în funcţie echipă aceste pedepse şi Craiova - Rapid, 2-0, au dat iar cu bâta în baltă. Astfel, pentru nişte incidente minore în tribune, clubul giuleştean a fost sancţionat cu 22.500 de lei amendă, iar oltenii, care s-au comportat aproximativ la fel, n-au fost decât sancţionaţi verbal.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină:

  • Pentru incidentele create de suporteri la partida cu Gaz Metan Mediaş a fost sancţionată şi Dinamo, cu o penalitate de 11.250 de lei. Jucătorul dinamovist Constantin Grecu, eliminat în timpul partidei, a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei.
  • Antrenorul formaţiei Concordia Chiajna, Marius Şumudică, a fost sancţionat de către membrii comisiei pentru incidente la partida cu FC Viitorul, cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 5.670 de lei.
  • Jucătorii Florin Bejan (ASA Târgu Mureş) şi William De Amorim (Astra Giurgiu), eliminaţi, au fost sancţionaţi cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 de lei, iar George Florescu (Astra Giurgiu) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 740 lei.
Mai multe