La un pas de divorţ, Claudiu Niculescu «trage» de Dinamo!

13 decembrie 2014 23:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Claudiu Niculescu are un nou mariaj eşuat, după separarea de prima soţie, Lidia, acum urmează ruptura de Diana Munteanu!

Fostul atacant nu încearcă să-şi pună ordine în familie, ci e mai preocupat să ajungă în Liga I, la Dinamo.“Clau-gol” trăieşte o telenovelă. Are doi copii din prima căsătorie, pe Alex şi Rebecca, iar relaţia cu Lidia a fost una cu scântei, mai ales că femeia se pare că-l înşela chiar cu un bun prieten de-al fotbalistului. Au divorţat şi fiecare şi-a refăcut viaţa, însă Claudiu nu-şi găseşte liniştea. Acum, el e cel despre care se spune că ar ”fi călcat strâmb” , iar actuala soţie, Diana, nu-l mai tolerează.

Divorţul va urma cel mai probabil anul viitor, urmând ca micuţul David Cristian să rămână alături de mama sa.

Totuşi, actualul antrenor al divizionarei secunde CS Mioveni nu e prea interesat să-şi recapete familia, fiind preocupat mai mult să-şi lanseze cariera “pe orbită”. Cum? Autopropunânu-se pentru postul de principal la Dinamo, echipa la care a cunoscut gloria şi căreia i-a declarat iubire veşnică. “Cine ar fi nebun să zică: nu vreau să o antrenez pe Dinamo? Dar, acum discutăm pe marginea unor speculaţii, să vină telefonul şi apoi mai vedem. Pentru un tehnician tânăr nu e puţin lucru să o antreneze pe Dinamo, chiar dacă situaţia la echipă este aşa cum este”, a spus Claudiu Niculescu la Look TV.

Diana nu mai poartă verigheta

Fotoreporterii “Click!” au reuşit să o surprindă pe Diana Munteanu fără a avea pe deget simbolul căsătoriei. Gestul arată clar faptul că ruptura dintre soţi e inevitabilă. Oricum, Claudiu petrece majoritatea timpului la Piteşti, motivând că trebuie să fie cât mai aproape de Mioveni, dar în realitate el a ales să locuiască în oraşul argeşean pentru a sta împreună cu amanta.

Mai multe