La un pas de moarte! Fotbalistul Kun Aguero a intrat cu maşina în stâlp

29 septembrie 2017 12:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Sergio "Kun" Aguero, starul argentinian al echipei Manchester City, a fost implicat joi seară într-un accident de maşină petrecut în Olanda, la Amsterdam.

Fotbalistul de 29 de ani a ţinut să participe neapărat la un concert susţinut de artistul columbian Maluma, după care a luat un taxi pentru a se duce la aeroport.

Maşina în care se afla Aguero n-a mai ajuns însă la destinaţie, ea lovind un stâlp de iluminat de pe marginea carosabilului. Poliţia olandeză a confirmat imediat că doi oameni au fost răniţi şi transportaţi la spital, fără să dea amănunte privind identitatea victmelor.

Ulterior s-a aflat că una dintre persoanele afectate de accident a fost fotbalistul Kun Aguero, legitimat la Manchester City din 2011.

Acesta s-a ales cu câteva coaste rupte, iar perioada de indisponibilitate se va întinde pe cel puţin două-trei luni. Pentru că a purtat centura de siguranţă, jucătorul sud-american a scăpat ieftin dintr-o situaţie care se putea încheia cu o adevărată tragedie.

"Atacantul se afla in Olanda în ziua liberă şi a fost rănit. El va reveni la Manchester în această dimineaţă şi starea sa va fi evaluată", se arată intr-un comunicat postat pe site-ul clubului englez.

Mai multe