La un pas de tragedie! A leşinat pe teren

5 martie 2015 21:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Momente dramatice la meciul Swansea – Tottenham! Francezul gazdelor, Gomis, a leşinat din senin şi 4 minute a fost inconştient! A fost a cincea oară când i s-a întâmplat asta.

Jocul lui Swansea cu Tottenham (2-3) le-a adus aminte fanilor de Fabrice Muamba, care tot la un meci cu actuala trupă a lui Chiricheş a suferit un infarct pe teren. A fost salvat, dar a renunţat la fotbal. 

Din fericire, Gomis, care a fost inconştient pe gazon 4 minute, mai poate juca. Problemele sale sunt mai vechi şi pe vremea când evolua în Franţa, la Lyon, a avut un incident asemănător, tot pe teren. Apoi, a dezvăluit că mai păţise la fel încă de două ori, însă ferit de ochii suporterilor. 

În plus, şi la un antrenament al naţionalei şi-a pierdut conştienţa. Deja i s-a întâmplat de cinci ori, dar a asigurat: “Am o slăbiciune la un nerv şi aşa păţesc când sunt stresat.  Tatăl meu are probleme de sănătate, am făcut multe drumuri în Franţa şi sunt obosit. Acum totul a revenit la normal. Oricum, evenimentul a fost mai mult înfricoşător decât periculos”, aspus internaţionalul francez.

Onuoha şi-a despicat obrazul

La partida dintre QPR şi Arsenal, 1-2, s-a petrecut un moment groaznic. La un duel aerian pentru o minge, Nedum Onuoha a fost lovit cu capul în figură de către colegul său Steven Caulker şi a suferit o tăietură de câţiva centimetri sub ochiul stâng. Onuoha a părăsit imediat terenul purtând un pansament pentru a-i opri sângerarea abundentă, rana arătând de parcă jucătorul a disputat un meci de K1. Interesant e că nigerianul revenise pe teren după o pauză de aproape o lună în care a fost rezervă.

Mai multe