Lăcătuş, dat afară pentru a noua oară

28 august 2014 22:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

De 13 ani, de când a devenit antrenor principal, Marius Lăcătuş a rezistat doar la trei echipe mai mult de un an, în rest mandatele sale au o durată de câteva luni, „recordul” fiind la Târgu Mureş unde a activat din ianuarie până în martie.

Moldovenii sunt pe loc retrogradabil (15) neavând vreo victorie după cinci etape. Şefii au decis să-l schimbe pe antrenorul care i-a promovat în prima ligă şi înlocuitorul „Fiarei” e Ionuţ Chirilă. „S-a decis rezilierea acordului cu Marius Lăcătuş şi ne-am înţeles în privinţa termenilor. De acum echipa va fi preluată de Chirilă”, a anunţat preşedintele clubului, Florin Prunea.

Totuşi, faptul că simbolul Stelei nu a stat decât zece luni pe banca trupei moldave nu e o surpriză. CV-ul său arată inconstanţă încă de la început, de când era la Progresul ca antrenor-jucător şi apoi ca secund al lui Stoichiţă la conducerea echipei naţionale a statului Panama.

Ca „principal” a continuat pe acelaşi traseu. A avut cele mai lungi perioade de antrenorat la UTA, o dată la Steaua şi acum la Iaşi, însă „pata” carierei se numeşte ASA Târgu Mureş, acolo unde a condus doar trei meciuri şi a evoluat de la 21 ianuarie 2012 până la data de 18 martie 2012, adică nici două luni.

Mai multe