Lăcătuş nu se mai întoarce în Liga I

26 februarie 2016 20:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marius Lăcătus a anunţat că nu va părăsi Spania pentru a prelua o echipă din ţară, mai ales că aici tehnicienii sunt batjocoriţi de conducători.

Tehnicianul de 51 de ani l-a compătimit pe Petre Grigoraş, demis de la ASA după două etape, el trecând printr-un episod asemănător, tot la trupa din Târgu Mureş.

“Mă gândeam că eu am prins trei etape la Târgu Mureş, tot aşa, după pregătirea de iarnă”, a spus “Lăcă” la Digi Sport, mureşenii schimbând patru tehnicieni în acest sezon.

Apoi, a continuat: “Când s-a decis să nu mai continui, ne-am strâns mâna… Dar, am simţit încă din timpul meciului că se pregăteşte schimbarea”.

“Fiara” a stat doar trei etape la ASA, în martie 2012, având ca bilanţ o înfrângere şi două remize. La final, Lăcătuş a anunţat că nu se va mai întoarce în fotbalul românesc.

“De ce să revin în ţară? Să bat recordurile, să mă dea afară după o etapă?! În Spania e greu să devii antrenor şi ar trebui să ne bucurăm atunci când unii ajung tehnicieni sau jucători aici”, a încheiat fosta glorie stelistă.

Mai multe