Ladislau Bölöni: "Această stemă e o lipsă de inteligenţă!"

7 ianuarie 2015 21:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Neînţelegerile cu Ministerul Apărării în privinţa folosirii stemei şi culorilor roş-albastre i-au împins pe conducătorii din Ghencea să găsească o soluţie, total neinspirată spun unii.

Pentru a nu sta la mâna generalilor, Gigi Becali a comandat o nouă stea, de această dată galbenă, cu opt, nu cu cinci colţuri. Aceasta a fost înregistrată la OSIM împreună cu noile culori galben-albastre, după care a început circul. Imediat cum a fost eliberată presei, toată lumea a început să râdă şi să facă mişto de lipsa de imaginaţie a steliştilor.

Pe lângă faptul că nu păstrează nimic din identitatea echipei înfiinţată în 1947, stema este în sine de o urâţenie cruntă. Galbenă şi fără niciun farmec, aceasta a fost inspirată parcă din desenele animate cu familia Simpson.

Nici reacţiile oficiale n-au întârziat să apară, fostul jucător al Stelei, Ladislau Boloni, acuzând în termeni duri grafica noii embleme. “E o greşeală şi o lipsă de inteligenţă din partea lui Becali şi a celor de la MApN. Sunt curios ce se va întâmpla acum. O să joace galben-albaştrii în cupele europene? Sunt foarte deranjat de această situaţie. Nu ştim să respectăm bunurile naţionale”, a declarat antrenorul qatarezilor de la Al Khor. 

Mai multe