Ladislau Boloni: ”Nu sunt naiv, primisem mici semnale că nu voi continua la Antwerp”

25 mai 2020 17:31   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nevoit să se despartă de Antwerp după trei ani în care a scris istorie în prima ligă cu formația belgiană, antrenorul român Ladislau Boloni (67 de ani) a fost dezamăgit de modul prin care a fost lăsat ”cu ochii în soare” de șefii clubului.

Într-un interviu acordat ziarului flamand ”Het Nieuwsblad” tradus de cei de la gsp.ro, tehnicianul român a acuzat atât conflictele din interiorul clubului, cât și lipsa de susținere a patronului. ”Nu sunt naiv. Primisem mici semnale, am simțit că Antwerp are alte intenții pentru sezonul viitor. De exemplu, în ianuarie, cineva a fost trimis să caute un loc nou pentru cantonamentul de vară, fără ca eu să fiu informat. M-am gândit atunci că vor să continue cu alt antrenor”, a spus tehnicianul român. „Știam ce răspuns mi se va da. Contractul de trei ani a expirat... Divorțul are întotdeauna un motiv. Nu mă așteptam la un «da», dar măcar la o discuție”, a mai spus Boloni, dezamăgit.

El l-a acuzat voalat pe președintele clubului că nu l-a susținut: ”Ești pregătit pentru provocările externe ale adversarilor și ale fanilor rivali, dar au fost și provocări interne, iar asta a fost cea mai mare prostie. Și nu mă refer la vestiar acum. Credeți-mă, au fost provocări care ne-au împiedicat să fim pe locul doi. Așa, am încheiat pe patru. Încă o dată, mi-a fost clar că dușmanul din interior este întotdeauna cel mai periculos”, a mai spus fostul tehnician al echipei Antwerp.

Mai multe