Ladislau Bölöni şterge pe jos cu fotbalul românesc

7 septembrie 2018 13:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Reputatul tehnician a făcut o radiografie dură a lucrurilor care se întâmplă în campionatul nostru.

În vârstă de 65 de ani, Ladislau Bölöni a văzut multe în cariera sa de antrenor, astfel că are competenţa să-şi dea cu părerea referitor la decăderea fotbalului românesc din ultimii ani.

Într-un interviu pentru „Adevărul”, actualul antrenor al echipei belgiene Antwerp a criticat în primul rând la dezastrul din cupele europene, acolo unde FCSB şi CFR Cluj au părăsit recent Liga Europa în meciuri cu adversari mai slab cotaţi. „Să nu-mi spuneţi că mijlocaşul stânga e de vină sau că a greşit portarul! În România nu există stabilitate, se fac zeci de transferuri, atât vara cât şi iarna”, a subliniat Bölöni, cu trimitere subtilă către managementul de la FCSB.

Nici campioana CFR Cluj n-a scăpat de criticile fostului selecţioner al naţionalei României. „Mă întreb ce fel de contracte se semnează la noi? Cum e posibil ca Dan Petrescu să plece? Şi de ce a ajuns Edi Iordănescu la Cluj? Jos pălăria pentru el, dar să mergi la echipa campioană fără nişte rezultate mari înainte...Iar tu, ca şi club, cum să-l dai afară după trei meciuri? Şi apoi te elimină Dudelange! Păi primeşti ceea ce meriţi”, a completat Bölöni.

Mai multe