Lamela şi Son s-au bătut pe minge pentru a bate un penalty! Primul a executat şi a ratat!

3 octombrie 2016 14:42   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Victoria lui Tottenham în faţa celor de la Manchester City, 2-0, putea fi mai severă dacă Son şi Lamela nu se luptau pentru balon la o lovitură de la 11 metri, cel de-al doilea a executat, dar şutul a fost parat.

Trupa lui Pochettino a produs primul eşec al lui Guardiola pe banca “cetăţenilor” în campionat. Însă, succesul a fost umbrit de un episod penibil. Doi coechipieri s-au certat, fiecare considerând că el trebuie să transforme de la punctul cu var. Până la urmă, Lamela a tras, iar Bravo i-a ghicit colţul.

Derby-ul din Anglia s-a încheiat cu o surpriză. În minutul 37, Tottenham avea deja 2-0, iar în minutul 67 a primit un penalty. Argentinianul Lamela a luat imediat balonul, însă Son i-a atras atenţia că e rândul lui să execute. S-a pornit o discuţie mai aprinsă şi chiar au fost câteva contre, iar Son Heung-min s-a îndepărtat dezamăgit. Camerele tv au susprins faza, iar specialiştii au criticat incidentul, mai ales că Lamela a ratat, în timp ce sud-coreeanul a arătat că e mult mai în formă. Antrenorul Pochettino a vrut să fie diplomat şi a comentat: “Lamela, Sonny, Eriksen, oricare poate bate…cine se simte cel mai bine să execute, acela o face. Acum au vrut doi şi e mai bine decât niciunul. Poate următorul e Son, Lamela de asemenea. Au voie să ia decizia acolo, pe teren, eu de pe margine, nu pot să mă duc în mijlocul gazonului şi să zic <<tu, dai>>. Oricum, nu e o problemă că a ratat”. Numărul unu pe lista executanţilor de la 11 metri a lui Tottenham e Harry Kane, acum accidentat.

Mai multe