Laurenţiu Reghecampf a băgat zâzanie la bulgari

11 noiembrie 2015 22:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf e omul momentului în fotbalul din Bulgaria, dar nu pentru vreo performanţă extraordinară obţinută pe teren.

Tehnicianul de 40 de ani al echipei Litex a luat o decizie controversată, care a surprins multă lume în ţara vecină. Mai exact, s-a opus ca nouă dintre fotbaliştii pe care îi antrenează să se prezinte la echipele naţionale de seniori şi tineret ale Bulgariei. Profitând de pauza competiţională, selecţionerul Ivailo Petev a solicitat un scurt stagiu de pregătire, concretizat cu un amical în familie, programat mâine contra selecţionatei Under 21.

Văzând că bulgarii nu şi-au fixat un meci internaţional, inclus în calendarul FIFA, Reghecampf n-a stat mult pe gânduri şi le-a interzis jucătorilor săi să se prezinte la loturi. Mai mult, şi-a luat echipa şi a plecat la rândul său într-un cantonament, lăsându-i pe oficialii federaţiei bulgare cu ochii în soare. Fostul antrenor al Stelei are acoperire regulamentară pentru decizia sa, însă clubul Litex s-ar putea alege cu o amendă.

Nu e prima dată când Reghecampf e implicat într-un asemenea scandal. Când o antrena pe Steaua, el s-a opus convocării lui Pintilii pentru meciurile oficiale cu Estonia şi Andorra, invocând probleme medicale.

Mai multe