Laurențiu Reghecampf a cucerit din nou Supercupa în Emirate

26 august 2018 17:07   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Al Wahda, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a câştigat Supercupa Emiratelor Arabe Unite (UAE) în fața campioanei Al Ain

Tehnicianul roman a obținut al treilea trofeu într-un an petrecut pe banca formației din Abu Dhabi.Găzduită de Cairo, disputa pentru Supercupa Emiratelor Arabe Unite s-a desfășurat după un scenariu demn de un film polițist. Oamenii lui Laurenţiu Reghecampf au condus cu 3-0 grație golurilor marcate de Matar (minutul 5), Batna (8) şi Tagliabue (40), însă Al Ain a egalat după pauză prin reușitele lui Marcus Berg (62), Diaky (74, din penalty) şi Caio (77). Departajarea s-a făcut de la 11 metri, la acest capitol elevii lui Reghe dovedindu-se mult mai stăpâni pe ei. Deși au ratat o lovitură, ei s-au impus cu 4-3 după cele cinci serii. 

Are trei trofee în Emirate

Acesta este primul trofeu cucerit de antrenorul roman în acest sezon, respective al treilea de când răspunde de pregătirea tehnică a echipei Al Wahda. În ediția precedent, el a obținut Cupa și Supercupa. Totodată, prin victoria de sâmbătă seară oamenii lui Laurențiu Reghecampf s-au revanșat în fața celor de la Al Ain, care i-au depășit în lupta pentru titlul de campioni.    Înainte de venirea antrenorului român, Al Wahda câștigase Supercupa în două rânduri (2002, 2011) și Cupa o singură dată (2000). Formația din Abu Dhabi își propune acum să câștige UAE Pro-League, competiție în care a triumfat în 1999, 2001, 2005 și 2010.

Mai multe