Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Ce spune antrenorul despre zvonurile privind infidelitatea soției

8 iulie 2020 8:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La aproape un an după ce Anamaria Prodan i-a aplicat un pumn lui Dan Alexa, după un meci Astra- FC Botoșani, soțul său, Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea și lămurește o serie de speculații. Printre subiectele abordate de Laurențiu se numără și controversatul zvon potrivit căruia cei doi ar fi format un cuplu la un moment dat, relațiile dintre ei fiind mai mult decât colegiale.

O scenă uluitoare s-a petrecut anul trecut, în vestiarul jucătorilor de la Astra Giurgiu, după meciul împotriva FC Botoșani, încheiat cu scorul de 2-2. Protagoniștii au fost Anamaria Prodan și Dan Alexa, cel care era antrenorul Astrei la acel moment. După un schimb acid de replici, Ana și-a pierdut cumpătul și i-a plasat un pumn antrenorului. După mai puțin de 12 ore de la incident, ea mărturisea că apele s-au liniștit între ei și că au făcut pace. 

Impresara a motivat că ieșirea nervoasă s-a datorat unor neînțelegeri profesionale. însă au existat voci care au pus totul pe seama geloziei, în parcare antrenorul fiind aşteptat se pare de o tânără îmbrăcată în alb, lucru care a scos-o din minţi pe Anamaria Prodan.

Timpul a trecut, evenimentul a fost dat uitării, iar lucrurile și-au reluat cursul firesc. Recent, soțul impresarei a oferit un interviu pentru GSP. El a fost întrebat și despre altercația în care a fost implicată soția sa în urmă cu un an,iar răspunsul său neagă vehement existența unei aventuri între Anamaria Prodan și Dan Alexa. Cât despre pumnul plasat strategic de partenera sa de viață, Reghecampf nu are prea multe de comentat, dar susține că i-a sugerat soției să își tempereze reacțiile impulsive. Mai mult decât atât, Laur a mărturisit că a aflat despre incident chiar de la soția lui, care l-a sunat la puțin timp după ce acesta a avut loc. 

"Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta. Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații. De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică”, a spus Reghecampf, pentru Gsp.ro.

Citește și 

EXCLUSIV Prima reacţie a Anamariei Prodan după corecţia aplicată lui Alexa: «Eu şi Dan ne-am împăcat!»

Video șocant! Anamaria Prodan i-a dat una lui Dan Alexa de i-a mutat falca

Mai multe