Le-a dat mâncare în loc de bani!

20 ianuarie 2012 18:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rapidiştii au găsit din nou motive să se revolte. Pentru că patronul nu le-a achitat salariile la zi, fotbaliştii au ameninţat cu greva. Au revenit însă la sentimente mai bune după o discuţie cu George Copos, iar acesta, ca să-i împace definitiv, i-a scos la cină în oraş.

La Rapid nu e linişte nici când lucrurile merg bine. După „cea mai bună toamnă din ultimii cinci ani", aşa cum a caracterizat Lucescu jr. prima parte a sezonului, fotbaliştii au fost la un pas de revoltă.

Iulian şi Diana Apostol s-au întreţinut în permanenţă cu Daniel Pancu

Şi asta imediat după vacanţă. Au revenit la antrenamente, dar veselia şi voia bună nu a ţinut decât câteva zile. Joi, Pancu & co. au ameninţat că nu vor mai ieşi la antrenamentele lui Răzvan Lucescu în cazul în care nu îşi vor primi restanţele financiare.

Ovidiu Herea a revenit de la clinica de recuperare de la Roma şi a intrat imediat în programul echipei

Situaţia, la un pas să explodeze, a fost dezamorsată de patronul George Copos. Finanţatorul echipei de sub Podul Grant s-a dus la ProRapid şi le-a promis jucătorilor că într-o săptămână vor avea conturile pline.

Portarul Dani Coman a venit neînsoţit la cina oferită de patron şi şi-a găsit loc la masă lângă Nicolae Grigore

Ca să fie sigur că îi îmbunează şi pentru a crea imaginea de „familie" la Rapid, Copos s-a gândit că n-ar strica să-i scoată pe fotbalişti la cină, în oraş. Aşa că vineri seară i-a invitat pe toţi, alături de iubite sau soţii, la Hanul Vlăsiei, un restaurant cu specific românesc din zona Snagov.

Finul lui Răzvan Lucescu, Romeo Surdu, s-a bucurat din plin de timpul petrecut cu nevasta şi coechipierii

Jucătorii şi staff-ul lui Răzvan Lucescu nu au refuzat invitaţia patronului şi chiar s-au bucurat de o ieşire relaxantă. Omul cu banii din Giuleşti a avut grijă ca băieţii lui să guste din cele mai bune preparate şi din specialităţile bucătarilor: purceluşi de lapte, friptură de curcan dar şi plachie de crap.

Cassio, Rui Duarte şi Teixeira au gustat din bucatele tradiţionale româneşti

Sub atenta supraveghere a preşedintelui Zotta, care a luat loc la masă alături de Răzvan Lucescu şi Dănuţ Perjă, jucătorii nu prea s-au înghesuit să bea alcool, preferând, discret, câte un pahar de vin roşu.

Roman a venit cu fetiţa

Cei mai mulţi dintre fotbalişti au venit însoţiţi de iubite sau neveste. Unul dintre ei, Mihai Roman, le-a făcut coechipierilor o surpriză: s-a prezentat la restaurant alături de soţia, Anuţa, dar şi de fiica lor în vârstă de câteva luni.

Cea mică a fost atracţia serii, pentru că toţi rapidiştii i-au dat târcoale. La un moment dat, n-au mai avut loc însă de patronul George Copos, care, imediat cum a văzut-o, nu s-a mai „dezlipit" de ea.

Burcă a şocat cu noul look

O apariţie interesantă a fost Ovidiu Burcă. Fotbalistul, însoţit de soţia lui, Sandra, i-a lăsat pe toţi cu gura căscată atunci când şi-a prezentat noua freză: s-a tuns extrem de scurt, „periuţă".

Colegii au făcut glume pe seama lui, mai ales că Ovidiu era unul dintre „pletoşii" echipei. „Veteranul" Daniel Pancu a venit alături de Mihaela, soţia lui, şi s-a aşezat lângă familia Apostol, Iulian şi Diana.

Răzvan: «N-avem bani de transferuri»

Rapidiştii nu au putut uita de fotbal nici pentru câteva ore. Lucescu jr. a explicat strategia din această perioadă.

„Jucătorii au demonstrat pe teren că încep să se lege relaţii între ei şi se formează o omogenitate. Am avut o strategie de transferuri, a fost această reîntoarcere a lui Ioniţă. Există posibilitatea să ne despărţim de Cassio. E greu să cheltuim pe transferuri în condiţiile în care e criză", a spus el.

Mai multe