Lewandowski, în pat cu trofeele din 2020 - FOTO

5 ianuarie 2021 18:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul polonez al lui Bayern Munchen poate spune că a avut un an perfect, câștigând tot ce se putea câștiga pe plan personal sau cu echipa. Singurul trofeu pe care nu l-a primit, pentru că nu s-a acordat în acest an, este ”Balonul de Aur”.

În vârstă de 32 de ani, golgheterul absolut al campionatelor importante din Europa în 2020, a avut lângă el trofeul Ligii Campionilor, câștigat cu 1-0 în fața lui PSG, al Cupei Germaniei (4-2 cu Bayer Leverkusen, în care a marcat o ”dublă”) și pe cel acordat în Bundesliga.

De asemenea, în același pat și-au găsit loc Supercupele Europei și Germaniei. Pentru cele 55 de goluri marcate în cele 47 de meciuri disputate în sezonul 2019/ 2020, dintre care 15 în Liga Campionilor, polonezul a primit, de asemenea, un trofeu, ca și pentru desemnarea de jucătorul anului în Bundesliga și de golgheter al campionatului.

De asemenea, jucătorul a mai fost desemnat jucătorul anului de către FIFA și de UEFA, dar și atacantul ediției trecute a Ligii Campionilor, când a marcat în fiecare meci, cu excepția finalei.

Mai multe