Liga Campionilor: "bătrânul" Buffon, prea tare pentru puştii de la Monaco

4 mai 2017 11:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În vârstă de 39 de ani, veteranul Gigi Buffon a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Juventus în meciul cu AS Monaco din semifinalele Ligii Campionilor. După 2-0 în deplasare, ambele goluri marcate de argentinianul Gonzalo Higuain, torinezii sunt cu un picior în finala de la Cardiff.

Buffon a celebrat în stil de mare campion meciul său cu numărul 100 în cea mai importantă competiţie continentală. Italianul a vut câteva intervenţii inspirate care au lovit în moralul tinerilor jucători de la AS Monaco, în frunte cu marea speranţă Kylian Mbappe.

Cum şi Real Madrid pare să-şi fi adjudecat calificarea după 3-0 în turul cu Atletico, sunt şanse foarte mari să revedem finala din 1998 a Ligii Campionilor. Atunci, ultimul act dintre Juventus şi Real s-a încheiat cu victoria la limită, 1-0, a madrilenilor.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe