Liga Campionilor rezultate: Monaco a dat lovitura

26 februarie 2015 14:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Seară nebună în fotbalul european. În Liga Campionilor rezultate numai unul şi unul s-au înregistrat, cu o mare surpriză la Londra, acolo unde Arsenal a fost umilită pe propriul teren de Monaco.

AS Monaco a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), pe Arsenal, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Astfel este încă o dovadă că în Liga Campionilor rezultate surprinzătoare au fost, sunt şi vor mai fi. Golurile victoriei francezilor au fost marcate de Kondogbia '38, Berbatov '53 şi Ferreira-Carrasco '90+4 pentru AS Monaco, respectiv Oxlade-Chamberlain '90+1 pentru Arsenal. Returul este programat la 17 martie.

După această umilinţă suferită pe pripriul teren, tehnicianul gazdelor, Arsene Wenger, a declarat că jucătorii săi au acţionat în mod sinucigaş în defensivă, făcând ca pariorii să se minuneze atunci când au studiat rubrica Liga Campionilor rezultate: "Această înfrângere este simplu de explicat. Am fost într-o zi cu adevărat mediocră, ca să nu spunem mai mult. Felicitări, Monaco! S-au apărat bine şi au contraatacat bine. Au fost de asmenea puternici din punct de vedere fizic. S-a întâmplat tot ce se putea întâmpla într-o seară de coşmar", a spus Wenger.

Antrenorul francez al echipei britanice nu s-a oprit aici: "Am fost un pic sinucigaşi în defensivă, ceea ce explică rezultatul. Am fost slabi în defensivă. Nu suntem eliminaţi, dar avem acum o sarcină greu de realizat. Vom da totul. Se pot schimba lucrurile în 15 zile sau trei săptămâni. Dar este încă o mare dezamăgire", a declarat antrenorul formaţiei londoneze, după meciul care poate fi trecut la capitolul Liga Campionilor rezultate şocante.

Liga Campionilor rezultate: Leverkusen, victorie la limită

În cea de-a doua partidă a serii din cea mai importantă competiţie intercluburi, Bayer Leverkusen a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, finalista ediţiei precedente, Atletico Madrid. Acest rezultat poate fi trecut la capitolul Liga Campionilor rezultate normale, pentru că, după ce Calhanoglu a marcat unicul gol al gazdelor, în minutul 57, oaspeţii au rămas în 10 oameni din minutul 76, atunci când Tiago a fost eliminat.

Liga Campionilor rezultate normal marţi

Marţi, în cele două meciuri disputate în manşa tur a Ligii Campionilor s-au înregistrat rezultate normale: Manchester City - Barcelona şi Juventus - Borussia Dortmund 2-1. Returul va avea loc peste trei săptămâni, oricine putând merge mai departe în sferturile de finală.

Mai multe