Liga Campionilor, semifinale: Diego Simeone şi-a lovit un subordonat!

4 mai 2016 11:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Echipa spaniolă Atletico Madrid s-a calificat marţi seară în finala Ligii Campionilor, reuşind s-o elimine din competiţie pe Bayern Munchen. Bavarezii au câştigat returul din Germania cu 2-1, însă ibericii antrenaţi de Diego Simeone câştigaseră prima manşă cu 1-0, astfel că merg în ultimul act datorită golului în plus marcat în deplasare.

Întâlnirea de ieri de la Munchen a fost una extrem de tensionată, în special pe final, atunci când Bayern mai avea nevoie de un singur gol pentru a prinde finala. Astfel, în minutul 90+2, Diego Simeone şi-a pierdut minţile, lovindu-şi violent un colaborator care se pregătea să anunţe o schimbare.

Motivul a fost elucidat chiar de către tehnicianul argentinian la conferinţa de presă. „Voiam să fac acea schimbare, iar el a întârziat s-o anunţe. Aşa că l-am împins, dar apoi mi-am cerut scuze”, a declarat Simeone. Totuşi, nu-i exclus ca UEFA să se autosesizeze în acest caz, iar antrenorul lui Atletico să fie suspendat în marea finală de la Milano de la 28 mai.

Mai multe