Lionel Messi a mai stabilit un record, la meciul 700 din carieră

28 noiembrie 2019 17:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FC Barcelona a învins cu scorul de 3-1 pe Borussia Dortmund și s-a calificat matematic în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Performanța nu ar fi putut fi realizată fără ajutorul lui Lionel Messi, care a demonstrat din nou de ce este considerat cel mai bun jucător din lume.

Cu un gol și două pase decisive, reușite chiar la meciul 700 din carieră, argentinianul a mai stabilit un record: e primul jucător care a marcat împotriva a 34 de echipe diferite în Liga Campionilor!

Evident, la finalul partidei, Messi a fost ridicat în slăvi atât de coechipieri sau antrenor, dar și de adversari. „Ce pot să mai spun despre Messi? E incredibil. Nu e doar ceea ce face, ci când face. Leo şi Luis se înţeleg perfect pentru că joacă de mult împreună. Messi e un pasator excelent”, a declrat după meci antrenorul Barcei, Ernesto Valverde. La rândul lor, nemții au fost șocați de forma sud-americanului. ”Messi nu poate fi blocat. Se mişcă bine între linii şi când primeşte mingea devine letal. Nu-ţi mai rămâne decât să-l faultezi, e extrem de periculos”, a declarat antrenorul Borussiei, Lucien Favre.

Mai multe