Lorena, fiica lui Ilie Balaci, o atacă pe Sorina Pintea: «Doamna ministru a urmărit să-și facă reclamă»

27 octombrie 2018 10:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La doar puțin timp de la moartea lui Ilie Balaci, fiica acestuia a oferit câteva declarații care au clarificat multe dintre întrebările ridicate după decesul marelui fotbalist denumit «Minunea blondă». Imediat după ce s-a aflat trista veste că celebrul fotbalist și antrenor a decedat, au apărut în presă diverse ipoteze ale morții sale, iar în același timp, Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, a deschis o anchetă în cazul decesului.

Deschiderea unei astfel de anchete a venit din proprie inițiativă, fără ca familia să fi cerut așa ceva, lucru care a nemulțumit-o pe Lorena. Fiica lui Ilie Balaci a confirmat faptul că familia ei nu ar fi cerut un lucru de genul, iar totul ar fi fost doar o reclamă pentru Sorina Pintea, potrivit fiicei regretatului fotbalist.

„Nu mă faceți să vorbesc aiurea, că-mi vin toate cuvintele urâte! Doamne, ce prostii a putut spune doamna aceasta! Noi, familia, n-am cerut nicio anchetă. Dacă i-aș întâlni pe doctorii aceia de la SMURD, i-aș strânge în brațe și le-aș mulțumi. Au făcut tot ce s-a putut. Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-și facă reclamă, să se spună că muncește. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că știe cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie. Vorbim de SMURD, nu vreo Ambulanță de județ. Mai repede de 4 minute însemna să se teleporteze oamenii aceia! Dacă este o instituție în țara asta în care am încredere, aia este SMURD! Oamenii ăia s-au luptat două ore cu Dumnezeu, ca să-l țină pe tata pe lumea asta! L-au intubat, au făcut tot ce a fost omenește posibil. Am aflat ulterior că elicopterul era pregătit, ca să îl aducă la București, în caz că îl stabilizau și putea fi transportat”, a fost o declarație de-a Lorenei, potrivit libertatea.ro.

Fiica lui Ilie Balaci a infirmat și alte ipoteze ale decesului tatălui ei

Una dintre ipoteze ar fi fost faptul că el ar fi putut fi salvat. Lorena este de părere că echipajul SMURD a făcut tot ce putea și „și-a încheiat misiunea pe Pământ”, așa cum a declarat ea. 

„S-a spus că familia ar fi cerut autopsia și examenul medico-legal. Nu a cerut familia acest lucru, așa este procedura. Peste un timp, ar fi putut apărea cineva care să spună că i s-a pus ceva în apă și că a fost omorât cu premeditare. Iar Parchetul ar trebui, într-un astfel de caz, să se autosesizeze și să deschidă un dosar. Am terminat „Dreptul” și știu că pot apărea astfel de situații. Făcându-se autopsia și stabilindu-se cauza morții, se înlătură orice suspiciune, fiind vorba despre o persoană publică.”

„Eu știu că, dacă ești resuscitat vreme 30 de minute, inima îți este terminată! Tata a fost resuscitat aproape două ore. Deci, despre ce să mai vorbim? A murit de infarct! După părerea mea, și-a încheiat misiunea pe Pământ! Așa văd eu lucrurile”, a mai spus ea. 

Ilie Balaci a murit din cauza unui stop cardio-respirator

Ilia Balaci a decedat duminică, 21 octombrie, din cauza unui infarct. Fostul fotbalist a murit la vârsta de 62 de ani, ani pe care i-a împlinit pe 8 septembrie. El a murit în urma unui stop cardio-respirator, şi deşi prietenii cu care se afla au chemat de rugenţă o ambulanţă, medicii nu au mai putut face nimic. L-au resuscitat timp de aproape două ore, așa cum a declarat Lorena Balaci, dar trupul lui nu a mai răspuns stimulilor.

Mai multe