Lovitură de teatru: TAS a dat punctele înapoi celor de la CFR. Ce se întâmplă la retrogradare?

22 mai 2015 11:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Lovitură de teatru în fotbalul românesc. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis că penalizarea de 24 de puncte aplicată de FRF celor de la CFR Cluj nu e regulamentară, așa că a anulat-o. Decizia are implicații serioase în lupta pentru evitarea retrogradării.

Decizia de anulare a penalizării de 24 de puncte a celor de la CFR Cluj a produs o explozie de bucurie în Gruia. "Mă aşteptam la această decizie de la TAS. Am avut nişte apărători excepţionali, iar avocaţii şi-au făcut meseria. Nu aveam cum să pierdem pentru că legea insolvenţei ne dădea dreptate. S-a făcut un abuz mare împotriva CFR-ului atunci cînd s-a luat decizia de a ni se lua cele 24 de puncte", a zis Iuliu Mureşan pentru GSP.RO.  

Cu penalizarea ștearsă, CFR nu numai că scapă din zona retrogradării, dar urcă pe locul 3 în Liga I. Astfel, a picat pe loc retrogradabil, 13, Gaz Metan Mediaș, în vreme ce Rapidul, aflat acum pe 14, se mai poate salva doar printr-o minune, care presupune obținerea de către giuleșteni a 6 puncte, dar și ca formațiile din față să nu facă mai mult de două.

Mai multe