Lucas Ocampos a dat gol, iar apoi a intrat în poartă!

7 iulie 2020 13:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FC Sevilla a câștigat cu 1-0 (0-0), pe teren propriu, meciul cu Eibar, ultimul din cadrul etapei cu numărul 34 a Campionatului de fotbal al Spaniei. Gruparea și-a consolidat locul 4, cel care asigură participarea în Liga Campionilor. Eroul partidei a fost Lucas Ocampos (25 de ani), care a marcat, iar pe final a intrat în poartă.

După un început echilibrat de meci, gazdele au preluat inițiativa. Fernando l-a pus la încercare pe portarul Dmitrovic (min. 43). Însă sârbul a avut și mai mari emoții la degajarea lui Esteban Burgos, la care mingea a lovit stâlpul din dreapta sa (min. 44). Omul meciului a fost Lucas Ocampos. După o primă  ocazie irosită (min. 45+3), argentinianul a marcat în minutul 56 cu o execuție acrobatică. În prelungiri, portarul gazdelor, Tomas Vaclik, s-a accidentat izbindu-se de Kike, care a trimis balonul în stâlpul din stânga porții Sevillei! Cum goalkeeperul a fost scos pe targă de pe teren, iar gazdele efectuaseră toate cele cinci schimbări, Ocampos și-a pus mănușile la ultima fază a meciului. Eibar a repus de la margine, iar mingea a ajuns în careu... Acolo unde Ocampos a respins șutul portarului oaspeților, Dmitrovic, venit și el în suprafața de pedeapsă! Cum ultima fază a fost încâlcită, arbitrul partidei, Antonio Miguel Mateu Lahoz, a așteptat ok-ul din camera VAR înainte să fluiere finalul întâlnirii.   

După meci, Ocampos a declarat: „Când facem miuțe, îmi place să intru în poartă, însă nu-mi imaginam că voi juca într-un meci oficial. Înainte de asta, antrenorul de portari mi-a spus să nu ies. Balonul a venit spre mine și l-am parat”. În urma acestei victorii, andaluzii au un avans de 6 puncte față de Villarreal, aflată pe locul 5.

Mai multe