Lucescu chiar a fost furat de arbitrii!

24 octombrie 2013 9:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"Este dificil să comentez un astfel de meci. A fost un rezultat ruşinos. Dar dacă analizezi ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, noi am jucat mai mult împotriva arbitrului. Să analizăm puţin. În primul rând, faulturile comise de Donati. A comis cinci la rând, arbitrul trebuia să intervină şi să acorde al doilea cartonaş galben. Imediat cum a început repriza a doua, arbitrul le-a acordat un penalty. Darijo nici nu a atins adversarul, doar statea acolo.

Dar asta nu a fost totul! A mai fost o fază, la centrarea lui Douglas mingea a atins braţul lui Rolfes. A fost cu siguranţă penalty! După acest moment a venit contraatacul lor din care s-a marcat golul trei, marcat 100% din poziţie de ofsaid. Dacă se compară lovitura de la 11 metri din meciul cu Manchester care nu a fost acordată şi cea din meciul cu Leverkusen, este o mare, mare diferenţă.", a spus Mircea Lucescu pentru site-ul oficial al lui Şahtior.

"Din nefericire, există o lipsă de respect pentru Şahior. Poate că domnul Collina, supervizorul arbitrilor din Europa, ar trebui să se gândească la asta. În două meciuri consecutive din Ligă rezultatele au fost decise de arbitraj. Am 90 de meciuri în Liga Campionilor, imediat simt când se întâmplă ceva! La fel a fost şi la Galatasaray sau Beşiktaş",  a mai spus antrenorul.

Mai multe