Lucescu s-a mutat în "Veneţia Americii"

23 ianuarie 2016 19:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Începând de sâmbătă (23 ianuarie), antrenorul român îşi aleargă jucătorii de la Şahtior pe plajele oraşului Fort Lauderdale, o atracţie turistică în Statele Unite.

Şahtior Doneţk a început a doua parte a cantonamentului american, elevii lui Mircea Lucescu pregătindu-se asiduu pentru dubla manşă cu nemţii de la Schalke din 16-imile Ligii Europa, meciuri programate în luna februarie. După ce s-au antrenat timp de 10 zile la IMG Academy din Bradenton, „minerii” şi-au mutat sediul tot în Florida, dar pe malul Oceanului Atlantic. Mai exact în Fort Lauderdale, un oraş brăzdat de canale şi extrem de căutat de turişti. 

Lucescu n-a pierdut timpul în „Veneţia Americii” şi şi-a scos jucătorii la un antrenament fizic pe plajă încă din prima zi, fotbaliştii echipei din Doneţk fiind nevoiţi să alerge printre pescăruşi. De astăzi, Şahtior va juca şi o serie de patru partide amicale, cu o formaţie suedeză şi cu alte trei echipe americane din zonă. Până acum, în primul cantonament, ucrainenii au remizat cu Fluminense (1-1) şi au pierdut disputa cu Corinthians (2-3).

Mai multe