Lucian Goian: "Nu venisem să mă îmbogăţesc la Dinamo"

20 martie 2015 20:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Lucian Goian s-a antrenat cu Dinamo, a fost la un pas să semneze revenirea la “câini”, dar în cele din urmă transferul a picat.

Apărătorul de 32 de ani a anunţat că partea financiară nu a împiedicat semnarea acordului cu Dinamo şi chiar dacă nu a dezvăluit motivele, se pare că Teja, antrenorul de atunci, l-a anunţat că va fi doar o rezervă. „Câinii” vor juca diseară în oraşul de sub Tâmpa, acolo unde îl vor avea rival pe Goian. „Gogu” a mai activat în „Ştefan cel Mare” aproape patru ani şi acum s-ar fi întors acasă.

A efectuat cantonamentul alături de „câini”, dar la revenirea în ţară, la semnarea contractului, părţile nu s-au mai înţeles. „Diseară nu este un meci special pentru mine. Nu am nimic de demonstrat nimănui şi vreau să câştig ca şi cu orice alt adversar”, ne-a spus fotbalistul. Apoi, a detaliat: „Au fost nişte neînţelegeri atunci când ne-am întors în ţară şi trebuia să semnăm, dar nu de ordin financiar. Pentru trei - patru luni cât era până în vară...nu venisem să mă îmbogăţesc la Dinamo. Nu s-a pus problema de bani, au fost alte chestii pe care prefer să nu le comentez şi să rămână aşa”.

Mai multe