Lucian Sânmărtean a primit un premiu inedit: baterii pe viaţă!

19 decembrie 2014 16:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cel mai bun fotbalist al anului 2014 în România, Lucian Sânmărtean, îşi petrece Sărbătorile acasă, la Bistriţa. El a primit un premiu la care nici nu se gândea: baterii pe viaţă din partea unuia dintre sponsorii echipei la care a debutat în prima ligă.

Lucian Sânmărtean a debutat în fotbalul din prima ligă la Gloria Bistriţa, echipă care, pe acea vreme, era sponsorizată de un producător local de baterii. Peste ani, cei doi, fostul sponsor şi jucătorul s-au reîntâlnit pentru un moment festiv. Sânmărtean a primit titlul de "Cetăţean de Onoare" al municipiului Bistriţa, cu acest prilej primind şi, din partea Rombat, trofeul "Bateria fotbalului românesc". Numele nu a fost ales întâmplător. Mai întâi pentră că această firmă este un producător important de baterii, iar apoi pentru că în 2014 a fost ca o baterie pentru fotbalul românesc: în toate competițiile în care a evoluat a fost o sursă de energie și inspirație pentru coechipieri.

Pe lângă trofeu, fotbalistul Stelei a primit şi un cadou inedit: baterii pe viaţă! “Încă de la începutul anului am urmărit cu plăcere meciurile lui Lucian Sânmărtean și ne-am bucurat alături de toți bistrițenii de reușitele sale spectaculoase. La fel ca firma noastră, Lucian este un produs 100% bistrițean care a reprezentat România cu mândrie în toate meciurile din acest sezon. Din acest motiv îi oferim acest trofeu și baterii Rombat pe viață”, a declarat Eduard Croitoru, Directorul de Marketing și Vânzări al Rombat, companie implicată în comunitatea locală, care a desfășurat de-a lungul timpului mai multe proiecte menite să îmbunătățească viața bistrițenilor.

Mai multe