Lumea fotbalului, la căpătâiul lui Turcu

12 martie 2017 19:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Vasile Turcu a fost condus ieri pe ultimul drum, la înmormântarea fostului acţionar de la Dinamo fiind prezenţi mulţi oameni importanţi din fotbal. Omul de afaceri a decedat joi, după ce a încercat să se sinucidă la începutul lunii.

Pentru că Vasile Turcu a decedat în urma unei tentative de suicid, Biserica Ortodoxă nu a acordat familiei dispensa dorită, aşa că nu a existat o slujbă de înmormântare în biserică, ci doar la marginea gropii.

Slujba de la cimitirul „Sfânta Maria” din Băneasa a fost ţinută de un singur preot, iar la ea au asistat mai mulţi oameni de fotbal. Printre ei, fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, fostul impresar Giovani Becali, dar şi fostul acţionar dinamovist Gigi Neţoiu.

De asemenea, au fost Ciprian Marica şi Ianis Zicu, dar şi oficialul stelist Mihai Stoica.

Din închisoare, Cristi Borcea a trimis o coroană prin intermediul fiului său, Patrick.

Vasile Turcu a decedat joi, 9 martie, la spitalul Floreasca. El se afla în moarte cerebrală încă din 1 martie, când s-a spânzurat în propria casă. Om de afaceri, Turcu a devenit cunoscut în fotbal în 2004, odată cu implicarea în acţionariatul lui Dinamo. A părăsit clubul bucureştean în 2011.

Mai multe