Luni e Viitorul - Steaua. Reghe, acum e pe bune!

13 decembrie 2015 20:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În primul său mandat la Steaua, Reghecampf a fost învins acasă cu 5-2 de Viitorul, meci considerat „suspect” la acea vreme.

Seria celor două meciuri în trei zile dintre Viitorul şi Steaua e deschisă în această seară, la Ovidiu, cu confruntarea din campionat. Duelul dintre Reghecampf şi Hagi nu va semăna deloc cu celebrul 2-5 suferit de stelişti în mai 2013.

În urmă cu trei sezoane (2012-2013), Steaua lui Reghe era deja campioană când a primit vizita Viitorului antrenat din umbră de patronul Gică Hagi. Echipa „Regelui” se bătea atunci să scape de retrogradare, victoria cu 5-2 obţinută în Ghencea fiind în cele din urmă decisivă. „Din vară va continua altcineva în locul meu. Nu-mi arde de glume şi de râs, eu nu fac astfel de lucruri murdare la Steaua. Eu vreau să-mi fac treaba cu capul sus”, spunea la acea vreme Reghecampf, aluzie la faptul că unii jucători s-ar fi dat la o parte peste capul său pentru a-l ajuta pe Gică Hagi, naşul patronului Becali.

Acum, la doi ani şi jumătate după acea întâlnire de pomină, lucrurile stau cu totul altfel. Reghecampf s-a întors la Steaua şi i-a găsit pe roş-albaştrii în criză, sub Viitorul în clasament, formaţia lui Gică Hagi având un avantaj de şase puncte. Astfel, orice eşec de-acum înainte al Stelei împotriva rivalelor din play-off înseamnă îndepărtarea echipei lui Reghecampf de titlu.

Mai multe