Lupescu, martor la dezastrul Barcelonei

24 aprilie 2013 20:07   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Kaizerul a fost şi el impresionat de joc şi surprins de scorul final, 4-0 şi a dezvăluit pentru Click! senzaţia trăită la faţa locului.

„Bayern a jucat tactic senzaţional, iar omul partidei a fost antrenorul Jupp Heynckes. M-a mirat mai ales cum i-a convins pe «leneşii» Robben şi Ribery să alerge non-stop. Nici nemţilor din tribună nu le venea să creadă ce văd. Am vorbit la final cu conducătorii lor şi mi-au spus că erau convinşi că vor câştiga, dar nu la scorul acesta", a afirmat Lupescu, care lucrează în prezent într-o comisie a UEFA.  Fostul internaţional a spus că nemţii sunt ca şi calificaţi în finală şi că dominarea lor din anii care urmează o va întrece pe cea a Barcelonei din ultimele 10 sezoane.

„Pentru Bayern va fi a treia finală din ultimii patru ani. Asta pentru că nu văd cum nemţii vor lua cinci goluri în Spania fără să marcheze niciunul. Demonstrează o constanţă incredibilă şi o mare seriozitate. Oricum, pentru Guardiola rămâne să apere în anii viitori trofeele câştigate în acesta, pentru că mai mult este imposibil de făcut", a afirmat cel care a jucat 227 de partide în Bundesliga.

Mai multe