«Magicianul» Dan Petrescu, altă minune

1 decembrie 2012 16:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a devenit spaima granzilor din campionatul Rusiei. După ce anul trecut a făcut furori la cârma lui Kuban Krasnodar, „Bursucul” defilează acum cu Dinamo Moscova. În afară de miliardarii de la Anji, toate marile forţe fotbalistice ale Rusiei s-au înclinat în această toamnă în faţa lui „Super-Dan”.

Rând pe rând, Dinamo le-a bătut pe rivalele Lokomotiv, ŢSKA, Zenit, Spartak şi Rubin Kazan, urcând în doar câteva luni de pe ultimul loc până în preajma poziţiilor de cupe europene.

"Transformare magică, asta s-a întâmplat la Dinamo Moscova. Această maşinărie numită Dinamo este asamblată, a început să meargă din ce în ce mai bine. Şi totul i se datorează lui Dan Petrescu", a notat cotidianul rus Sport-Express, elogiindu-l pe tehnicianul român.

"Secretul succesului? Organizare, angajament şi spirit de echipă. Dedicăm victoria suporterilor noştri pentru că e greu să jucăm fără ei", a declarat Petrescu după ce a zdrobit-o pe Rubin Kazan la scor de neprezentare, 3-0. Până la vacanţa de iarnă, Dinamo mai are de trecut un singur hop, duminica viitoare, în deplasare, cu Terek Groznîi.

Mai multe