Mai rău de atât nu se putea! Umilinţa maximă trăită de Messi

28 martie 2018 12:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cu starul Barcelonei în tribune, naţionala Argentinei a pierdut lamentabil (1-6) amicalul cu Spania.

Naţionala lui Leo Messi e în colaps, cu mai puţin de trei luni înainte de Campionatul Mondial din Rusia. Amicalul de lux cu Spania trebuia să fie o repetiţie generală pentru „pume”, chiar şi în condiţiile în care vedeta Messi n-a putut juca, din cauza unei uşoare accidentări.

Sud-americanul a privit însă din tribune întâlnirea de la Madrid ce avea să se transforme în cea mai mare umilinţă trăită vreodată de naţionala Argentinei. De-a lungul timpului, sud-americanii mai pierduseră în două rânduri cu 1-6, o dată în 1958 (contra Cehoslovaciei) şi încă o dată în 2009, contra Boliviei, dar într-un meci disputat în condiţii speciale, fără oxigen, la 4.000 de metri înălţime.

Acum, pe noua arenă a clubului Atletico Madrid, „Wanda Metropolitano”, Argentina a fost executată fără drept de apel de o echipă a Spaniei în care a strălucit mijlocaşul Isco, autor al unei „triple”. Când tabela a arătat 6-1 pentru iberici, cu un sfert de oră înainte de final, Messi n-a mai rezistat umilinţei la care erau supuşi conaţionalii săi din teren şi a plecat din tribune. „Leo e un jucător unic şi naţionala Argentinei e mult mai slabă fără el”, a declarat fundaşul spaniol Sergio Ramos.

Mai multe