Manchester City, antrenament la Dinamo! Andone şi Mutu şi-au luat notiţe!

17 august 2016 15:42   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Manchester City a învins pe Steaua cu 5-0 în play-off-ul Ligii Campionilor, iar azi Guardiola a decis să efectueze un antrenament pe stadionul Dinamo, şedinţa fiind urmărită şi de antrenorul roş-albilor, Ioan Andone, dar şi de fostul atacant Adi Mutu.

În jurul orei 12:00 a început antrenamentul englezilor pe arena din "Ştefan cel Mare", Guardiola folosind jucătorii care au fost rezerve contra Stelei sau care au jucat mai puţine minute.

La şedinţa de pregătire a asistat şi Ioan Andone, plus Adi Mutu, ei luând notiţe de la tehnicianul spaniol, iar "Briliantul" i-a cerut acceptul de a urmări o săptămână, în Anglia, antrenamentele lui City.

"A fost o întâlnire benefică pentru mine, a fost o plăcere să-l revăd. Ne-am întâlnit de mai multe ori, şi aici, chiar în România acum vreo zece ani. Am vrut să-l felicit, să văd şi eu ce face la antrenament după un meci oficial. Acum am ocazia, am cerut permnisiunea dacă pot să vin să văd antrenamentele o săptămână la City, mi-a zis că e ok.Acum studiez, mă pregătesc şi, când voi avea licenţele, voi avea ce oportunităţi am. Deocamdată o să fiu o săptămână întreagă cu Dinamo, apoi mă duc şi pe la Steaua, după astaa plec afară să văd diferite echipe şi revin în ţară", a spus Adrian Mutu la Dolce Sport.Mutu a comentat şi jocul Stelei, dar şi farsa pusă la cale de dinamovişti: "Calitatea jucătorilor a făcut diferenţa, banii investiți de cei de la City. Au cultura fotbalului cu bani foarte mulţi, iar nouă ne este greu să concurăm...E o rivalitate binecunoscută între Dinamo şi Steaua. A fost o idee genială, dar n-a făcut altceva decât să pună paie pe foc pentru sâmbătă. Sperăm să fie un derby fără incidente şi un spectacol pe teren, aşa cum a fost aproape tot timpul".

Mai multe