Manuel Neuer a purtat mănuși speciale la meciul 100 pentru Germania

8 iunie 2021 18:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Germania a dat drumul la robinetul cu goluri în poarta Letoniei în ultimul amical înaintea startului Europeanului, dar nimeni n-a fost interesat de scor. Portarul Neuer a captat toată atenția, acesta aflându-se la meciul cu numărul 100 între buturile multiplei campioane mondiale.

Germania a învins cu 7-1 Letonia într-un amical care nu va fi uitat niciodată de Manuel Neuer. Cel care debuta între buturile nemților în 2009, contra Emiratelor Arabe Unite, a bifat luni seară meciul 100 în echipamentul germanilor cu care a cucerit titlul mondial în 2014. Goal-keeper-ul de 35 de ani a purtat în meciul contra Letoniei o pereche specială de mănuși, care a marcat apariția 100 și care va fi donată în scopuri caritabile unei asociații de binefacere.

Neuer este și la acest European prima alegere a selecționerului Joachim Low, astfel că recordul său va mai crește în această vară. De altfel, așa cum a recunoscut, antrenorul naționalei Germaniei a fost cucerit de portar încă de la prima sa convocare: ”Din prima zi în care a venit în cantonamentul naționalei am simțit că va fi unul dintre cei mai mari portari ai lumii”, a declarat Low, care e selecționer din 2006! La Europene, Germania e în aceeași grupă cu Franța, Portugalia și Ungaria.

Mai multe