Maradona a dezbrăcat cu forţa o ziaristă?

4 iulie 2017 17:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Diego Maradona nu poate sta departe de scandaluri sexuale. Zilele trecute, cu ocazia Cupei Confederaţiilor, „El Pibe D’Oro” ar fi agresat o tânără rusoaică în camera de hotel a acesteia.

Miercuri, la Napoli, Diego Armando Maradona va fi declarat cetăţean de onoare al oraşului de sub Vezuviu, acolo unde argentinianul a strălucit ca jucător în urmă cu 30 de ani.

Maradona a ajuns însă la Napoli într-un plin scandal sexual, care îi pătează imaginea de om de onoare. Mai exact, ajuns la 56 de ani, marele Diego se ţine în continuare de „prostii”, aşa cum a dezvăluit Ekaterina Nadolskaia, o ziaristă cu sex-appeal din Sankt Petersburg.

Faptele s-ar fi întâmplat la finalul săptămânii trecute, câmd Maradona a participat la finala Cupei Confederaţiilor din Rusia. „A venit la mine în cameră cu intenţia de a da un interviu şi a încercat să mă dezbrace. M-am speriat, am încercat să chem poliţia, iar un prieten de-al lui a început să arunce spre mine cu bani”, a povestit Ekaterina pentru cotidianul iberic „El Mundo”. Aşa cum se întâmplă în asemenea cazuri, versiunea celui acuzat e total diferită, avocaţii lui Maradona susţinând că jurnalista respectivă a fost cea care s-a dezbrăcat, pe neaşteptate, în faţa fostului fotbalist.

Mai multe