Maradona, cununat de Papă?

3 septembrie 2015 20:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La 53 de ani, Diego Armando Maradona vrea să se aşeze din nou la casa lui. De această dată, starul argentinian a apelat la relaţia de amiciţie cu Papa Francisc, pe care l-a rugat să oficieze cununia religioasă.

După o relaţie zbuciumată de doi ani cu Rocio Oliva, o femeie cu 30 de ani mai tânără, Diego Maradona a decis să-şi ducă iubita la altar. Fostul mare fotbalist a anunţat că nunta va avea loc la 13 decembrie, în capitala Italiei.

De ce la Roma? Surse apropiate argentinianului au dezvăluit faptul că Maradona a stabilit deja ca ceremonia religioasă să aibă loc la Vatican şi să fie condusă chiar de către Papa Francisc. Cel mai înalt prelat al Bisericii Romano-Catolice e conaţional cu Maradona şi un mare iubitor al fotbalului, recunoscută fiind pasiunea sa pentru echipa de club San Lorenzo.

Pentru ca Papa să-i poată cununa pe Diego şi pe Rocio, o singură problemă stă în calea cuplului de îndrăgostiţi. Mai exact, înainte de a o lua de soţie pe actuala sa prietenă, sud-americanul va trebui să-şi anuleze prima căsătorie, cu Claudia Villafane, de care a divorţat în 2004, după 15 ani de căsnicie.

Mai multe