Maradona şi-a apărat iubita cu pumnii

30 martie 2012 16:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Diego Maradona nu rupe norii pe banca echipei Al-Wasl din Emirate, dar se remarcă prin fel de fel de conflicte fizice sau verbale.

După ce a lovit cu piciorul un suporter al propriei sale echipe şi după ce s-a contrat cu aproape toţi ceilalţi antrenori din Emirate, inclusiv cu Olăroiu, fostul mare jucător argentinian a fost zilele trecute din nou în centrul atenţiei.

În timpul unui meci pe care formaţia sa, Al-Wasl, l-a pierdut cu Al-Shabab (0-2), Maradona a cedat nervos. Nu evenimentele din teren l-au scos din sărite, ci un conflict iscat în tribune între fanii adverşi şi grupul de susţinători apropiaţi ai lui Al-Wasl, din care făcea parte şi partenera de viaţă a lui Maradona, Veronica Ojeda.

„El Pibe D'Oro" n-a suportat să vadă cum iubita sa (el îi spune "soţie", deşi nu sunt căsătoriţi) e insultată şi a părăsit banca tehnică, urcând în tribune pentru a-şi face singur dreptate.

Din fericire, conflictul a fost aplanat destul de repede, dar Maradona şi-a continuat războiul la conferinţă: "Suporterii lui Al-Shabab sunt laşi. Atacă femeile, dar nu sunt în stare să se confrunte cu un bărbat", a spus, extrem de intrigat, Maradona.

Mai multe