Maradona şi-a dat în petic la TV: a arătat degetul mijlociu şi a declamat: "E un retardat!"

22 iunie 2014 18:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Preşedintele federaţiei de la Buenos Aires a pus victoria chinuită a Argentinei din meciul cu Iran (1-0) pe seama prezenţei în tribune a lui Maradona. Acesta din urmă a reacţionat dur, arătându-i degetul mijlociu lui Julio Grondona.

Leo Messi a dat golul victoriei cu Iran (1-0) în prelungirile partidei, atunci când mulţi argentinieni se resemnaseră deja cu egalul. Inclusiv Diego Maradona, care a asistat la întâlnire alături de fiica sa, a preferat să părăsească arena din Belo Horizonte cu câteva minute mai devreme. „Piaza rea a plecat şi noi am marcat”, a concluzionat Julio Grondona (82 de ani), preşedinte al federaţiei argentiniene din 1979.

Pus să comenteze afirmaţia de mai sus în cadrul unui show de televiziune din Venezuela, Maradona n-a rămas dator. „Cineva a spus că Messi a marcat pentru că eu nu mai eram pe stadion. E un retardat”, a afirmat fostul mare fotbalist.

Mai mult, „El Pibe D’Oro” a arătat în faţa camerelor de filmat degetul mijlociu, destinatarul gestului fiind acelaşi Julio Grondona.

Tragere la sorţi între Nigeria şi Iran?

Grupa F poate oferi o situaţie inedită. Dacă meciurile din ultima etapă (Argentina – Nigeria şi Iran – Bosnia) se vor încheia cu acelaşi scor, 1-0, asiaticii şi africanii se vor afla la egalitate. Aşa, FIFA va face departajarea prin tragere la sorţi.

Mai multe