Marian Rada despre Andone: «Să vină marţi şi să preia toate problemele!»

15 martie 2013 16:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, crede că niciun tehnician nu vrea să vină acum în locul său, mai ales că echipa giuleşteană e în insolvenţă.

"Dacă se poate, să vină (n.r. - Ioan Andone). Dar în situaţia actuală nu ştiu dacă e vreun antrenor din România dispus să vină la Rapid. Dacă din vară vor veni bani, vor veni jucători, atunci se vor înghesui şi antrenorii. Dar să vină cineva de marţi, că luni e meciul. Să vină marţi şi să preia problemele actuale. Aşa, e simplu de vorbit. Până la urmă un club cu potenţialul Rapidului e normal să atragă mulţi antrenori", a declarat Marian Rada.

 "Rapid va primi sigur licenţa. Cei care sunt acum la echipă nu vor lăsa clubul fără licenţă. E ceva care atârnă greu pe umerii lor şi nimeni nu vrea aşa ceva. Ce va fi mai departe vom vedea, dar licenţa se va primi. Domnul Copos este alături de echipă, face tot ce poate. Din păcate dânsul are şi alte probleme în afară de fotbal. Nu îmi este teamă că se va întâmpla la Rapid ce se întâmplă la Sportul Studenţesc. La Sportul este o anomalie totală. Un club de tradiţie să îşi piardă baza, să îşi piardă identitatea e ceva incredibil", a mai spus acesta.

Mai multe