Marica, între Spania şi Turcia

18 decembrie 2015 13:52   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul e liber de contract şi speră ca în iarnă să-şi găsească o echipă, unde să joace constant, pentru a nu rata lotul pentru EURO 2016.

Ciprian Marica nu mai evoluează din vară, de când turcii de la Konya au renunţat la el. Acum, antrenorul Cosmin Contra a dezvăluit că fotbalistul de 30 de ani e în discuţii cu spaniolii de la Getafe, acolo unde a mai activat în perioada 2013 – 2014. “Ştiu că a fost la Madrid. Am fost cu el la un meci, a vorbit cu preşedintele nişte lucruri... Ştiu că cei de la Getafe vor să-l ia. Preşedintele i-a spus lui Ciprian că-l va lua 100%, dacă vor vinde ceva în iarnă. Acum să vedem dacă se va întâmpla lucrul acesta”, a spus Contra la Digi Sport. “Dacă Ciprian va reveni şi va începe să joace meci de meci, e un câştig pentru naţională”, a mai spus el.

Varianta Turcia

Presa turcă a alcătuit un top al fotbaliştilor cunoscuţi ce pot ajunge la echipele puternice din “Ţara Semilunei”. Pe listă e şi Marica, jucător ce nu a confirmat la Konyaspor. Atacantul nostru e pus lângă unii ca Adebayor, fost jucător la Arsenal sau Manchester City, Ilsinho, care a trecut pe la Şahtior, sau Kevin-Prince Boateng, ex Milan sau Tottenham. “Problemele cu accidentările nu îl fac pe Marica favorit pentru o revenire în Turcia”, se arată însă în articolul respectiv.

Mai multe