Marica, la Euro nu merg caii putere!

5 martie 2016 20:52   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Venit la Steaua pentru a prinde lotul României la Euro 2016, Ciprian Marica a rămas dator la capitolul fotbal. În schimb, internaţionalul nostru e cel mai tare la capitolul maşini.

Timpul nu prea are răbdare cu Marica, vârful Stelei mai având la dispoziţie doar două luni pentru a-l convinge pe Anghel Iordănescu că merită să se urce la vară în avionul de Paris. În primele meciuri oficiale jucate în tricoul roş-albastru, Ciprian Marica a fost o mare dezamăgire, la fel ca întreaga echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Astfel, pentru a spera la Euro 2016, atacantul de 30 de ani va evolua cu o presiune uriaşă pe umeri încă de la finalul acestei săptămâni, când e programat derby-ul de campionat Dinamo – Steaua. 

Prestaţiile şterse ale lui Marica din teren contrastează cu imaginea perfectă oferită de stelist în viaţa privată. Aşa cum a recunoscut inclusiv el, banii îl cam dau afară din casă pe Marica. Pe lângă faptul că provine dintr-o familie înstărită, Ciprian a câştigat destul de mult din fotbal până în prezent astfel încât să n-aibă grija zilei de mâine. Acest lucru s-a văzut şi la petrecerea organizată de stelişti în seara zilei de 1 martie la un restaurant select din Bucureşti.

Pentru Marica, a fost ocazia perfectă de a-şi etala maşina de fiţe, un bolid Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722 S (variantă cabrio), evaluat pe piaţa de profil la peste 500.000 de euro, la mâna a doua. În mod cert, majoritatea colegilor de echipă ai lui Marica nici nu visează la un asemenea exemplar. De altfel, la ieşirea de la petrecere, ceilalţi jucători ai Stelei s-au holbat pe rând la maşina lui Ciprian Marica.

Pentru că la petrecere s-au consumat şi băuturi alcoolice, atacantul campioanei şi-a lăsat iubita să conducă la întoarcerea spre casă. Aceasta nu s-a sfiit să apese pedala de acceleraţie, cei doi dispărând rapid în noapte.

Mai multe