«Marica şi Mutu au dat dovadă de lipsă de bun-simţ şi respect»

30 mai 2014 22:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenor la Al-Khor, în Qatar, fostul selecţioner Bölöni a fost extrem de dur atunci când a vorbit despre ieşirea în club a lui Mutu şi Marica imediat după înfrângerea cu Olanda.

 „În fotbalul de azi, jucătorul reprezintă o întreprindere în care e şi muncitor, dar şi patron. Iar dacă această întreprindere merge bine, atunci el îşi permite să facă orice! Referitor la ce au făcut Mutu şi Marica, dacă eram antrenorul lor, n-aş fi putut să-i pedepsesc.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu de acord cu comportamentul lor. Au dat dovadă de lipsă de bun simţ, de lipsă de respect faţă de colegii lor", a declarat Ladislau Bölöni pentru "Adevărul".

Bun cunoscător al fotbalului francez, unde a antrenat ani buni, tehnicianul în vârstă de 59 de ani spune că nu se aştepta ca Mutu să meargă la Ajaccio. „M-a întristat când am auzit, fiindcă ştiu ce înseamnă Ajaccio în Franţa, ce înseamnă Corsica. Acolo, Ajaccio e ca Jiul în România. Mutu era «Briliantul» României şi i-aş fi dorit un final de carieră mai bun. Nu ştiu, de exemplu, de ce nu s-a întors să joace la Steaua, Dinamo sau CFR. Oricum, sunt sigur că şi-a dat seama că e la Jiul. Bine, nici nu ştiu dacă avea altă opţiune", a mai declarat Bölöni. Un amplu interviu cu antrenorul român puteţi citi în ediţia de astăzi a cotidianului "Adevărul".

Mai multe