Marica şi Torje o ţin tot într-un bairam în Turcia. Meniul la Konya e pe bază de cârnaţi la grătar
Ciprian Marica şi Gabriel Torje au dat în această vară viaţa din Spania şi meciurile din Primera Division pentru a juca în Turcia. Măcar dintr-un punct de vedere, al bucătăriei, n-au greşit-o.
Turcii au două lucruri în comun cu noi: grătarele şi petrecerile. Românii noştri par că s-au integrat foarte bine în sistem, iar Marica a şi dovedit-o. Atacantul a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare mâncând cârnaţi şi aripioare de pui făcute la grătar. Nu ştim dacă acesta este meciul de fotbalişti de la Konya, dar într-o altă imagine, Torje apare şi el tot cu un cârnat imens în furculiţă, în faţa unor tăvi în care aşteaptă să fie înfulecate alte hălci de carne friptă. E posibil însă să fie vorba despre un eveniment special, turcii sărbătorind ziua de naştere a unui coechipier.