Marin, gafă în umilinţa de la Sevilla. Lucescu jr, învins de Chelsea. Toate rezultatele din Liga Europa

21 septembrie 2018 13:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Joi seara s-au disputat toate partidele din prima etapă a grupelor Ligii Europa şi românii care ne-au reprezentat în această competiţie cu cluburi din străinătate nu au fost la cel mai înalt nivel.

Mai întâi, Salonicul lui Răzvan Lucescu a luat foc la propriu în aşteptarea lui Chelsea, dar n-a fost petrecere şi pe teren. Englezii au câştigat la pas, scor 1-0, datorită golului lui Willian din minutul 7. Apoi, la Sevilla, Răzvan Marin şi Standard Liege au încasat un 5-1 ruşinos, iar la al doilea gol al lui Ben Yedder românul a greşit grav. Internaţionalul nostru a pierdut mingea prosteşte în faţa careului de 16 metri, iar "hoţul" care i-a furat-o, Eevr Banega, l-a lansat decisiv pe atacantul francez care a înscris lejer. "Sunt puţin dezamăgit, ofticat că am făcut acea greşeală. Jucasem bine până atunci. Ce să fac? Să mă las? Merg înainte".

Radu Ştefan, accidentat, a ratat victoria cu 2-1 a lui Lazio în faţa ciprioţilor de la Apollon Limassol, Andrei Ivan a fost titular la Rapid, dar nu s-a remarcat cu nimic în victoria vienezilor cu Spartak Moscova, scor 2-0, iar Alexandru Băluţă a prins doar ultimele 10 minute ale victoriei Slaviei Praga cu Bordeaux, scor 1-0. Claudiu Keşeru e singurul concetăţean care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în prima etapă a sezonului de grupe în Liga Europa, dar golul său cu Bayer Leverkusen înscris direct din lovitură liberă nu a contat la final. Nemţii au învins cu 3-2 la Razgrad, pentru Ludogoreţ jucând tot meciul şi Cosmin Moţi.

Mai multe